Sluta byta tid mot pengar och skala upp företaget (med det du redan kan) via digitala produkter

Redo att ta ett nytt steg i företaget och sluta byta din tid mot pengar? Att ta något du kan eller gör idag, skapa en produkt och sälja den om och om igen? Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte.

Dagens avsnitt är all about digitala produkter. Digitala kurser, e-böcker, mallar, checklistor, inspelade föreläsningar. För att nämna några. En digital fil du tar fram en gång och sedan säljer om och om igen. Ingen fraktkostnad, leveranstid eller lager. Snabb startsträcka och låg startkostnad. Lyssna för att få veta hur du kan dra nytta av detta i ditt eget företag! 

 

Just nu finns möjligheten att vara med på min helt nya masterclass där du får dina exakta steg för att börja generera intäkter online. Boka din plats här.

 

2 maj startar min beprövade modell och kurs Starta din e-handel igen och då kursen firar 1 år kommer det finnas ett riktigt bra erbjudande för dig som går med. Lär mer på startadinehandel.se.

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson.

 

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.


Payson är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar. 

Från avsnittet

  • Skala upp ditt företag
  • Sluta byta din tid mot pengar
  • Förpacka det du redan kan eller gör
  • Digitala produkter du kan sälja

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies