Allt du behöver veta om att ta betalt på nätet

I detta avsnitt hjälper betallösningen Paysons marknadschef Mathilda Alm oss reda ut allt kring att ta betalt på nätet och hur du kan komma igång snabbt och smidigt.

Vill du veta vad skillnaden är mellan betalsätt, betallösning, checkout och vad som passar dig och dina kunder? Allt detta och mycket mer får du veta i poddens 20:e avsnitt. Efter avsnittet har du koll på vad du behöver tänka på för att börja ta betalt online och hur du kommer igång inom 24 timmar!

 

Vill du veta mer om vad du ska tänka på när det gäller att ta betalt online? Ladda då ned den kostnadsfria guiden här!

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson.

 

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.


Payson är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar

Från avsnittet

  • Vad du behöver för att ta betalt online
  • Nå både privatpersoner och företag
  • Kunder vill ha valmöjlighet
  • Trender ta betalt på nätet
  • Betallösningen Payson

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies