Tjäna pengar online med digitala affärsmodeller

Välkommen till första avsnittet av Digital Entreprenher Podden där Jennie pratar om hur du kan komma igång med din onlinebusiness. Du får exempel på olika digitala affärsmodeller, vad du skulle kunna sälja och möjligheterna med att finnas online som företagare. Jennie delar även med sig av starten på sin egen digitala resa.

För att hjälpa dig ytterligare kan du ladda ned en konkret guide med tre steg för att komma igång med att tjäna pengar online och starta din första e-handel. Du laddar ned den här: https://guide.digitalentreprenher.se

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar. Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och är den plattform jag själv använder och rekommenderar för dig som vill starta din e-handelsresa. På https://abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.

Från avsnittet

  • Att komplettera din verksamhet med en eller flera digitala intäktsströmmar har många fördelar.
  • När man tänker på digital försäljning och e-handel är det oftast fysiska produkter som kommer upp. Men det finns en starkt växande marknad för digitala produkter och tjänster.
  • Vad erbjuder du idag som du skulle kunna sälja digitalt? Till exempel böcker, mallar, coaching, föreläsning och workshops eller en kurs.
  • Är memberships, virtuella assistenter eller affiliatemarknadsföring affärsmodeller som passar dig?
  • Det finns ingen bättre tid att komma igång med din onlinebusiness än nu.

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies