Tjäna pengar på din hobby med e-handel

Det här är ett riktigt speciellt avsnitt! Du ska få träffa min enäggstvillingsyster Linda. Hon sa upp sig från ett fast jobb och äger och driver nu Värmlands största reklambyrå med över 40 anställda. Men Linda har också drivit en lönsam webshop tidigare och håller på att lansera en till med digitala produkter.

I ett riktigt matnyttigt avsnitt pratar vi om att starta och bygga företag, marknadsföring, varumärke men framför allt också när Linda tog en av sina hobbys och startade en lönsam webshop och såklart om den nya webshop som hon och hennes kollegor ska lansera i höst, fylld med digitala produkter. Det här är ett avsnitt du inte vill missa!

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson.

 

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.


Payson är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar

Från avsnittet

  • Starta och bygga företag
  • Utgå från din hobby
  • Marknadsföring
  • Varumärke
  • Digitala produkter

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies