Driv trafik till din e-handel med rätt kanaler och innehåll

Funderar du också på vilka marknadsföringskanaler och innehåll du som e-handlare ska fokusera på? I detta avsnitt guidar jag dig i att välja rätt kanaler och hur du ska tänka när du skapar innehåll som säljer.

Vi pratar även om vikten av att löpande fokusera på och arbeta med marknadsföringen som e-handlare och hur du på ett effektivare sätt kan ta fram innehåll. Jag berättar också varför du, ja just du, ska vara en del av ditt eget varumärke. 

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson.

 

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.


Payson är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar

Från avsnittet

  • Ha fokus på att driva trafik löpande som e-handlare
  • Rätt kanaler för dig och din målgrupp
  • Målet med det innehåll du delar
  • Var en del av ditt varumärke
  • ”Batcha” ditt innehåll och spara tid

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies