Vad ska jag sälja online?

Detta är del 2 av 3 av poddens Summer edition! I del 2 ser vi på fyra områden där du får inspiration till vad du skulle kunna sälja online.

Vi går genom och tittar på exempel på fysiska produkter, digitala produkter och tjänster. Det skulle även kunna vara en blandning av två av dessa områden eller alla tre.

 

För att hjälpa dig ta fram en (eller flera) passande affärsidéer har jag skapat minikursen Din digitala affärsidé! Kursen är gratis och finns tillgäng tom 31/8.

 

Jag har även startat en ny Facebookgrupp, Digital Entreprenher, för kvinnor som vill arbeta mer digitalt med e-handel eller andra digitala affärsmodeller.

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson.

 

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.


Payson är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar. 

Från avsnittet

  • Tre områden där du kan få inspiration om att sälja online är fysiska produkter, digitala produkter, tjänster
  • Du skulle även kunna sälja en blandning av två av dessa områden eller alla tre. Ett exempel på det är Jenna Kutchers webshop
  • En digital produkt är en datafil som skickas digitalt
  • Med digitala produkter slipper du frakt, lager och leveransen till kunden sker blixtsnabbt

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies