Varför e-handel är ditt bästa nästa steg om du säljer tjänster

Med en e-handel kan du komplettera din fysiska butik eller salong med onlineintäkter och få flera intäktsströmmar i ditt företag. Speciellt om du säljer tjänster. 

Du skapar fler möjligheter genom att ha en webbshop, en digital försäljningskanal där du kan sälja mer till den målgrupp du redan arbetat upp.

I det här poddavsnittet berättar jag för dig hur en digital försäljningskanal kan bli ett komplement och stärka ditt företag. Dessutom förklarar jag varför en digitalisering borde vara ditt nästa steg om du ännu inte kommit igång med det. Det är ett sätt att snabbare skala upp företaget och det ger dig så mycket mer än att enbart erbjuda dina tjänster.

Du och jag kan även jobba lite tightare ihop för att förenkla och snabba upp ännu mer för dig. Låter det intressant är det bara att skicka ett mail till: hej@digitalentreprenher.se så ser vi om vi kan vara en bra match för varandra.

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar.

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.

Från avsnittet

  • Komplettera ditt företag eller din butik med en e-handel
  • En digital försäljningskanal som du bara behöver sätta upp en gång
  • Ett självskalande system som jobbar åt dig
  • Innehållsplan för sommaren

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies