Camilla Ström

Skapa ett vinnande mindset

Camilla Ström är kreatör, föreläsare & inspiratör på egna företaget Millandante Inspiration. Men det har inte alltid varit så. Camilla höll länge undan sina drömmar och det hon egentligen ville göra tills hon som 37-åring hamnade på sjukhus, totalt förlamad.

I detta avsnitt pratar vi om hur du kan skapa ett starkt och vinnande mindset och göra det du drömmer om. Om att våga, hitta sin motivation, bli modigare och prioritera sig själv. Du får även veta mer om Camillas webshop och hennes onlinekurser. Ett avsnitt som du garanterat får med dig praktiska tips och inspiration från!

 

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson.

 

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.


Payson är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar

Från avsnittet

  • Skapa ett vinnande mindset
  • Hur du hittar din motivation
  • Hur du kan bli modigare
  • Hur du kan komma igång med det du vill
  • Hur du boostar din kreativitet

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies