Startadin
E-handel

Att starta en e-handel är ett bra digitalt komplement till din verksamhet. Det vet jag av egen erfarenhet. Och det finns ingen bättre tid att komma igång än nu. E-handelns tillväxt slår alla tidigare rekord och marknaden är mer redo än någonsin. Samtidigt har många företag inte själva börjat erbjuda någon digital affär. Här finns möjligheter.

Digital utbildning inom e-handel

För att starta din e-handel krävs en hel del kunskap om teknik, logistik, lagar och marknadsföring. Fysiska eller digitala produkter, eller både och? Vilka lagar gäller? Vilken teknisk plattform är bäst? Hur skickar jag billigast mina produkter?, Ska du ha eget lager eller dropshipping? Hur vet jag att min målgrupp vill köpa det jag erbjuder och hur når jag dem med min marknadsföring? Och den vanligaste frågan jag får – vart börjar jag?

 

26 april lanserar jag den digitala utbildningen “Starta din e-handel” som hjälper dig skapa, lansera och marknadsföra din e-handel i 5 steg. En konkret steg för steg guide där du snabbt går från att vara överväldigad till att bemästra teknik, logistik och det praktiska, samtidigt som du automatiserar och skalar upp dina intäkter och ditt digitala företag. Kunskapen jag själv hade velat ha när jag startade min första e-handel för snart tio år sedan.

 

Nyfiken? Boka då en plats på mitt gratis webinar: Så bygger du en lönsam e-handel från scratch – 3 saker du behöver ha koll på när du startar webshop. Vi kommer att prata om avgörande framgångsfaktorer när du tar fram ett lönsamt erbjudande, välja rätt e-handelsplattform och så blir det en crash course i marknadsföring för e-handlare. Läs mer och boka din plats här

Ökade intäkter och friare livsstil med e-handel

Det finns många möjligheter för dig som företagare med att starta en e-handel. Här är några:

  • Öka din försäljning på ett mer automatiserat sätt.
  • En e-handel förenklar din administration och effektiviserar försäljningen.
  • Det är skalbart. Sluta byt timmar mot kronor och tjäna mer.
  • En e-handel är öppen dygnet runt, året om.
  • Möt din kund när det passar dem.
  • Det är globalt. Du kan nå vem som helst i hela världen om du vill.
  • Att starta e-handel har oftast en lågriskinvestering med kort startsträcka.

Tänker du på e-handel som enbart försäljning av fysiska varor? Tänk igen! Det finns riktigt lönsamma möjligheter med digitala produkter. En digital produkt kan vara kurser, olika typer av mallar, checklistor eller annat som du tar fram en gång och som sedan levereras per automatik till dina kunder, om och om igen. Inga lagerkostnader, frakt eller slut på varor.

 

Ett tips från mig är att kolla in e-handelsplattformen Abicart. Det är den plattform jag själv använder. På https://abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona. 


Det är inte så svårt som du tror att starta en e-handel. You got this!

Börja redannu!

3 steg för att komma igång

Funderar du på att starta e-handel? Kom igång med denna kostnadsfria workbook i tre steg! Det är inte så svårt som du kanske tror.

Utveckla ditt företag online

Podden om digitala affärer för dig som vill utveckla dig själv och ditt företag online. Lönsamma strategier blandas med steg för steg guider och intervjuer.

Workshops och föreläsningar

Workshop där vi tillsammans identifierar digitala affärsmöjligheter eller en halvdag där du får de grundläggande stegen i att starta en e-handel? 

Ladda ned din guide här

Kom igång och sälj online med e-handel. Fyll i namn och e-mail så kommer din guide strax till din mail! Du kommer även att få inspiration, strategier och insikter om digitala affärer och e-handel varje vecka till din mail.

 

Du kan när som helst avregistrera dig.

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies