E-handel_sv_brun_rgb

En beprövad och unik modell med dina exakta steg för steg och ALLT du behöver för att starta och lansera en lönsam e-handel. 

Är du redo att börja generera återkommande och skalbara intäkter online och skapa mer frihet i var och när du jobbar?👇

Passar kursen mig? Bra fråga! Kursen är för dig som vill...

Nickar du igenkännande till en eller kanske alla dessa? Då passar Starta din e-handel och en webshop perfekt för dig 👌

Om du har en e-handel, då har du en skalbar inkomstkälla. Välkommen till din nya verklighet efter Starta din e-handel...

Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte. Jag har själv gjort resan och hjälpt över 150 andra komma igång. Jag ser fram emot att få visa dig hur!

Första veckan fick jag 27 ordrar på webshopen! Jag har fått en helt ny syn på hur man strategiskt kan jobba med e-handel i företaget

Jag har äntligen fått en egen webshop! Det har jag drömt om länge, men inte vetat hur man ska göra. Om du ska välja en kurs kan jag varmt rekommendera Jennie! Hon har hjälpt mig på ett proffsigt och inspirerande sätt och vänt mina tvivel till möjligheter! En rolig och inspirerande kurs som gett mig verktygen för att utvecklas och komma vidare i min verksamhet. En riktig energiboost för mitt företag!

— Maria, Ljungskile må bra massage

Under min lansering fick jag 34 ordrar och sålde för 10 000 kr!

”Jag tyckte att Starta din e-handel var väldigt bra. Det hade inte blivit någon bra webbutik om jag hade gjort det på egen hand. Man fick de rätta svaren genom kursen. Kursen tog upp flera viktiga saker där man tänkte ”detta hade jag aldrig kommit på själv att man behövde”. Några av dessa områden hade med lagar och regler att göra och det vill man ju inte fuska sig kring. ”

— Sofia, SwedCandles

Hej! Det är jag som är Jennie, din kursledare.

Efter att ha jobbat som konsult med ett begränsat antal kunder, som också styrde min tid, förändrades allt när jag bestämde mig för att satsa på e-handel och digitala produkter. Jag har själv startat tre webshopar från grunden och sålt för miljonbelopp. Min första e-handel blev Sveriges största Instagramkonto i sin nisch och när jag lanserade min tredje e-handel fick jag 30 ordrar, enbart under första dagen.

Pengarna på kontot bygger inte på hur mycket, när eller var jag jobbar och jag väljer själv vad jag vill göra med dem (du ser mig hämta ut min nya XC90 på bilden🚗). Allt detta kommer du också kunna göra. Du måste bara börja.

Gå med i Starta din e-handel idag!

Redo för ett skalbart system med återkommande intäkter, som inte bygger på hur många timmar du jobbar?

Gå med i Starta din e-handel idag!

Välj det alternativ som passar dig bäst:

Starta din e-handel

50 459 kr

delbetalning

6 månader

1895:-/mån

ex moms per månad

betala direkt

9995:-

ex moms

2. Starta din e-handel

onlinekurs + privat coachingpaket

Enbart 2 platser!

Din e-handelsexpert när DU behöver under 8 veckor!

Ska vi teama upp oss och starta din egen lönsamma e-handel tillsammans? Jag har ENBART 2 PLATSER till detta privata coachingpaket som inleds med ett 90 minuter kick off coachingsamtal där vi ser till att du får bästa starten och svar på de frågor du har. Sedan har du mig vid din sida under 8 veckor där du när du vill + så mycket du vill (mån-tors), får hjälp av mig personligen via Voxer (där vi skickar ljud- och textmeddelanden till varandra). Du kan alltså ta hjälp med det du vill som din affärsidé, prissättning och lansering under tiden du startar upp din e-handel. På det här sättet får du hjälp direkt och kan svara när det passar dig. Utöver detta får du även tillgång till kursen och alla bonusar i paket 1.

delbetalning

6 månader

3600:-/mån

ex moms per månad

betala direkt

19995:-

ex moms

Riktiga resultat från kursdeltagare:

Över 190 personer har gått kursen!

Sålde för nästan 15 000 kr under lanseringsveckan, helt utan förkunskaper och med heltidsjobb!

Efter kursen lanserade vi Campingboden.se och fick 15 beställningar enbart på lanseringsdagen! Ingen av oss kunde något om e-handel eller digital marknadsföring innan kursen men fick ovärderlig hjälp och stöttning. Vi hade inte kunnat starta upp en webshop så här snabbt utan Starta din e-handel.”

— Anna och Alex, Campingboden

19 ordrar under lanseringsveckan och nästan 7000 kr i försäljning, enbart på lanseringsdagen

”Jag rekommenderar verkligen att gå kursen om man vill starta sin egen webshop. Man får hjälp och stöttning från start till lansering. Det kändes mycket lättare att öppna sin webshop än vad jag någonsin skulle kunna tro. Om man vill starta en webshop är det ingen tvekan på att man ska gå kursen. Det är en fantastisk investering för sin framtida webshop.

— Ebba, bydecor

Sålde för drygt 10 000 kr första veckan, med en produkt! Tog in en produkt till och fick över 25 ordrar

Jag har blivit tryggare i mitt företagande, och vågat tro på att det jag gör är bra! Både kursen och Jennie som person har fått mig att våga tro på mig själv och köra på! Kursen är en perfekt steg-för-steg guide för att slippa bli överväldigad av allt som ska göras och istället fokusera på rätt saker i rätt ordning.

—Mia, Klöver Details

10 ordrar på lanseringsdagen och tjänade in hela kursavgiften de två första veckorna!

Utan några som helst förkunskaper gav kursen mig bred kunskap om hur man skapar och driver en e-handel. Och som den oroliga själ jag är byggde kursen en trygg grund att stå på för att våga ta steget och starta magiskatryck.se. Du behöver bara följa stegen och göra jobbet. Det går inte att misslyckas.”

—Emma, Magiska Tryck

E-handeln kommer bara fortsätta att växa!

Inom några år sker 25% av all detaljhandel på nätet - i hela världen. I Sverige visar en rapport från Svensk Handel att e-handel kan stå för 40% av all detaljhandel, redan 2030. Det är dags för dig att ta del av denna snabbväxande marknad!

10 steg från idé till sälj

Sluta googla och gissa - använd något som du vet fungerar!

Modul 1

Din vinnande affärsidé

Den kunskap och hjälp du behöver för att hitta och välja det du ska sälja i din e-handel. Guidar dig steg för steg till din vinnande produkt!

Modul 2

Lönsam prissättning

Konkreta och handfasta mallar och formler som gör prissättningen av dina produkter enkel. Efteråt känner du dig trygg med prissättningen!

Modul 3

Din ideala kund och validera

Bli glasklar över din målgrupp och få ett kvitto på att de är villiga att betala för det du ska sälja. Ett av de viktigaste stegen för att lyckas!

Modul 4

Namn och profil

Med rätt namn får du inte bara enklare att skapa uppmärksamhet och nyfikenhet, du får också sökmotorerna att ranka dig högre.

Modul 5

Förlansering

Skillnaden på en lyckad och mindre lyckad lansering! Du bygger smart trogna följare som längtar till din lansering och är redo att köpa.

Modul 6

Frakt och packmaterial

Får klarhet i den bästa fraktlösningen för din e-handel! Skapa en effektiv packplats samt snygga och säkra paket till dina kunder.

Modul 7

Konverterande e-handel

Skapa en bra kundupplevelse och få koll på de saker du måste ha för att få en e-handel som dina kunder vill handla på, om och om igen.

Modul 8

Lagar och villkor

Få kunskap om de lagar du som e-handlare behöver följa. Känns dig lugn med saker som returer, ångerrätt och reklamationer.

Modul 9

Sätt upp din e-handel

Med enkla steg för steg guider sätter du upp din e-handel och betallösning. Du missar inget och får en snygg, trygg och säker e-handel.

Modul 10

Lansering!

Redo för lansering och dina första ordrar! Tryggt planerar + öppnar du webshopen och firar din första order tillsammans med mig!

Kursen Starta dine-handel innehåller:

Om du undrar om kursen är värt pengarna, om kursen verkligen kan ge en helt oerfaren person rätt verktyg, om du kommer få rätt stöd just till dig och din specifika nisch/verksamhet eller om Jennie som driver kursen är kompetent nog? JA!

”Efter månader av googling och många återvändsgränder hittade jag Jennies podd och på den vägen även hennes hemsida med kursen ”Starta din e-handel”. Den här kursen var inte en dörröppnare – för mig var det en enorm mur som föll och där bakom fanns ALLT jag behövde!”

— Ingela, My precious tot

För mig innebar kursen att jag tog steget att tydliggöra för mig själv och andra att jag nu väljer att satsa på mitt företag på allvar

Jennie har på alla sätt levt upp till min förväntan att guida och coacha mig genom alla hinder på vägen. Hennes glädje och energi smittar av sig och gör mycket för stämningen i gruppen. Gruppen har också varit fantastisk. Att vara i ett sammanhang där man peppar och tipsar varandra gör att man inte känner sig ensam.”

— Ulrica, CREVIA design

Har börjat tänka på ett helt annat sätt och det ger mig mer intäkter

Nu kan jag erbjuda min produkter och tjänster digitalt på vackrarehud.se. Jag har börjat tänka på ett helt annat sätt och det ger mig bättre intäkter. Jag kan varmt rekommendera Jennie och kursen. Hon är pedagogisk och förklarar på ett enkelt sätt som man förstår. Gå kursen, du kommer inte ångra dig.”

— Linnea, Vackrare Hudhälsa av Linnea

Dessutom ingår just nu

0

bonusar

som tar dig ännu snabbare till mållinjen!

Bonus 1

VIP Facebookgrupp och live gruppcoachning under 2024

I vår VIP Facebookgrupp träffar du ditt nya och stöttande e-handelsnätverk och kan ställa frågor. Dessutom finns möjlighet att vara med på live gruppcoachingar 1ggr/månad 2024. Dessa spelas in om du inte kan vara med.

Värde: 30 000 kr

Värde: 30 000 kr

Bonus 2

Gratis plattform 90 dagar + betallösning 8 veckor

Bästa och billigaste e-handelsstarten med 90 dagars gratis e-handelsplattform från välkända Abicart! Som kursdeltagare får du även använda betallösningen Payson By Sveas checkout kostnadsfritt i 8 veckor efter du startat din webshop. 

Värde: 2995 kr + betallösning

Värde: 2995 kr + betallösning

Bonus 3

Snygg design för din
e-handel och marknadsföring

Ge ett professionellt intryck med enhetlig design i alla dina kanaler. Men denna omfattande e-bok får du hjälp och tips! Du får också en konkret guide till ett gratis och enkelt designverktyg som hjälper dig att skapa allt du behöver.

Värde: 495 kr

Bonus 4

Mall för pressmeddelande vid lansering av din e-handel

Att nå ut i media är inte speciellt svårt, om man vet vad man ska skriva. Med den här mallen har du verktygen för att göra ett proffsigt pressmeddelande när du lanserar din e-handel som skapar mer uppmärksamhet!

Värde: 295 kr

Bonus 5

Snygg och enkel mall för din egen, proffsiga grafiska profil

Samla din grafiska profil i en enkel och snygg mall! Mallen finns i designverktyget Canva och enkel för dig att ändra i. Ihop med andra bonusar och kursen har du det du behöver för en profil till din e-handel och företag.

Värde: 295 kr

Bonus 6

Mina bästa digitala verktyg, program och produkter

I denna e-bok får du de digitala verktyg, program och produkter jag använder i mitt företag för att arbeta smartare och effektivare. Verktyg och produkter jag testat och gillar, så du själv slipper lägga tid och pengar på att leta.

Värde: 399 kr

Bonus 7

Bonusföreläsningar med tre grymma experter

Du får också tre inspirerande bonusföreläsningar med experterna Malin ”Brand Your Business”, Camilla ”Skapa ett kreativt och vinnande mindset” och Melisa ”Välj företagsform och registrera ditt företag”. 

Värde: 5985 kr

Bonusarna har
ett totalt värde på

10000 kr

Ta något du har, tycker om, saknar eller kan - och sälj det om och om igen! 🚀

E-handel_sv_brun_rgb
Kursen
Starta din E-handel

Värde: 9 995 kr

Dessutom ingår dessa 7 (ja, sju!) bonusar :

VIP Facebookgrupp + live coaching 2024 varje månad med Jennie

(värde: 30 000 kr)

Gratis e-handelsplattform under 90 dagar och betallösning under 8 veckor

(värde: 2 995 kr)

Hur du gör en snygg design för din e-handel och marknadsföring fullmatad e-bok

(värde: 495 kr)

Proffsig mall för pressmeddelande när du lanserar din e-handel

(värde: 295 kr)

Snygg mall för din grafiska profil redo för dig att användas

(värde: 295 kr)

Mina bästa digitala verktyg, program och produkter
du behöver inte leta

(värde: 399 kr)

Bonusföreläsningar med tre experter Malin, Camilla, Melisa

(värde: 5 985 kr)

Det totala värdet av kursen och alla bonusar är

20000 kr

men du få ta del av allt för en investering av enbart 9995 kr exkl. moms!

Stanna upp en stund och fundera på hur det skulle vara att ha din egen e-handel...

Det är absolut möjligt för dig, också.

Följer man kursens steg så har man snart sin egen e-handel!

Kursen var tydlig och bra och jag fick hjälp steg för steg tills min e-handel var helt klar. Att gå den här kursen har utvecklat mig enormt mycket. Jag har aldrig drivit företag förut så det blev mycket nytt på en gång men nu har jag ett företag där Lilla Yogabutiken är en del och yogaundervisning är en. Jag tror inte att jag hade haft Lilla Yogabutiken nu om det inte var för Starta din e-handel.

— Helena, Lilla yogabutiken

Tipsen jag fick gav 6 ordrar i samband med lanseringen av nolistugan.com, hur häftigt!?

Kursen är fantastisk. Jag började först på egen hand för att försöka klura ut hur jag skulle starta en webbshop. Det tog tid och gick sådär, och många timmar gick åt att bara leta information. Följer man kursens alla moduler så har man allt man behöver för att komma igång. Det är en investering som spar tid och många grubblerier.

— Therese, Nolistugan

Har en jättefin webshop idag som ser proffsig ut trots att jag inte är teknisk

Kursen har hjälpt mig att få klart min webbshop och utan Starta din e-handel hade det varit svårt. Jennie är inte så säljig och pushig och hysterisk i sitt sätt som många andra kurser som jag tittat på. Hon ger en mer lugn, trygg och pålitlig approach som tilltalar mig mer än andra i branschen.

—Ulrika, Selected Crystals

Inga förkunskaper behövs man lär sig verkligen allt som man behöver veta för att driva en webshop på ett professionellt sätt

Utan Jennies kurs hade det aldrig blivit studioinredes.se. Lanseringen blev mer än jag hade förväntat mig, jag fick många bra tips i Starta din e-handel så jag visste hur jag skulle planera och lägga upp det hela. Jag har fått lära känna så många härliga människor som är i samma sits som mig.”

— Djana, Studio Inredes

Har dufrågor? Här är svaren!

Så fort du registrerar dig har du tillgång till kursen för alltid. Du kan alltså verkligen ta kursen helt i din egen takt. Du har även tillgång till våra privata Facebookgrupp och kan vara med på våra löpande live gruppcoachingar varannan vecka under hela 2023. Dessa spelas in så du kan titta i efterhand om du inte kan vara med.

Du får tillgång till allt i hela kursen på en gång! Alla 10 moduler, bonusar, nätverket med övriga kursdeltagare och live gruppcoachingar.

För att du inte ska känna dig överväldigad med all information på en gång så har jag skapat en struktur och prioriterat åt dig. Sen i vilken takt du gör kursen är helt upp till dig.

Det tar ca 2 månader att komma igång med din egen e-handel inkl den viktiga förlanseringen (som ger dig kunder från start) du får guidning i inne i kursen. Med det sagt, du går kursen helt och hållet i din egen takt och du har tillgång till kursen for life. 

Om du är redo att göra jobbet – absolut. I min kursutvärdering rekommenderar i stort sett alla som gått kursen andra att gå kursen, för den FUNKAR.

Det behöver du inte ha, vi hjälps åt direkt i första modulen med att hitta din vinnande affärsidé! Det är bättre att du går med i kursen och att vi tillsammans bollar dina tankar, än att du ska fortsätta fundera och sitta fast själv flera månader till.

Inga. Du behöver inte vara en programmerare för att starta en e-handel, jag lovar!

I kursen finns steg för steg guider hur du bygger din webshop, gör inställningar och kopplar på betalningslösning osv. Du får även rekommendationer kring e-handelsplattform och det du behöver. 

För att kunna genomföra kursen behöver du ha är en dator och internettillgång. Du behöver också ha tillgång till ett Facebookkonto för att kunna interagera i den privata facebookgruppen. För att ta del av kursen behöver du inget Facebookkonto. 

Nej, det är det inte. Du kan starta en webshop för under 1000 kr. Det spelar det såklart stor roll vad det är du kommer att sälja och hur mycket av arbetet du gör själv.

I kursen får du en budgetmall där du fyller i dina kostnader för t ex produkter, packmaterial, marknadsföring, e-handelsplattform osv. Du får även 90 dagar gratis e-handelsplattform. Vill du fortsatt använda den efter de 90 dagarna, kostar den bara från några hundralappar per månad. Betallösningen jag rekommenderar har inga fasta kostnader utan tar enbart en % på köpet, när det genomförs och dessutom får du använda den gratis i 8 veckor.

Det kan bli en större startkostnad om du köper in ett större varulager direkt från start eller behöver dyr utrustning för att ta fram dina produkter. Detta tycker jag dock inte du behöver eller ska göra i uppstarten. 

För dig med eget företag som vill växa med digitala affärsmodeller. Du kan ha en konsultverksamhet eller en fysisk butik (eller annan lokal verksamhet) och vill nå fler kunder inom Sverige eller resten av världen samt underlätta för de kunder du har idag att handla av dig. 

Men du behöver inte vara företagare. Kursen passar också för dig som vill starta en webshop vid sidan av ditt vanliga jobb och antingen ha en lönsam sidobusiness eller skapa något du kan leva på i framtiden. 

Det spelar ingen roll om du vill sälja till privatpersoner eller företag, eller både och. Det spelar heller ingen roll om du vill sälja digitala produkter som e-böcker, checklistor, pdf:er osv eller fysiska produkter. 

Under kursen fokuserar vi på den svenska marknaden.

På Skatteverket kan du läsa följande:

”Om du köpt varor eller tjänster innan du startade företaget så kan du i vissa fall få dra av momsen. Kravet är att du ska ha köpt varorna eller tjänsterna med avsikten att använda dem enbart i din ekonomiska verksamhet (inte för privat bruk). I din företagsregistrering anger du då datum för ditt första inköp som startdatum för moms.

Du kan göra avdrag för vissa kostnader som du haft samma år och året före företagsstarten. Avdraget gäller sådana kostnader som skulle ha varit avdragsgilla om de hade uppkommit sedan verksamheten påbörjats.”

Källa: Skatteverket

Det vill säga, när du sparar kvittot du får vid anmälan kan du när du registrerar ditt företag momsregistrera dig från och med datumet du köpte kursen och därmed dra av momsen och kostnaden för kursen. Tänk på att du då också måste lämna in en momsdeklaration för perioden bakåt i tid (logga in på Skatteverket.se och dubbelkolla efter din registrering så att perioden bakåt finns öppen, annars hör av dig till Skatteverket och be dem låsa upp). Du kan, som texten ovan också beskriver, bara kan dra av kostnader som du gjort för innestående år + förra kalenderåret när du registrerar ditt företag och behöver tydligt kunna motivera varför du haft kostnaden.

Tänk också på att kostnaden för kursen bokför du som din första verifikation i bokföringen.

Tänk dock på att alltid sätta dig in i aktuella regler för avdrag hos Skatteverket eller ta hjälp av en redovisningskonsult.

Jag vill inte att du köper kursen om du inte är inställd på att göra arbetet och satsa på kursen. Men jag vill också såklart att du ska vara nöjd med din investering. 

Skulle det vara så att du har genomfört hela kursen och ändå inte känner att du fått rätt verktyg för att kunna starta en e-handel, hör då av dig till mig inom 90 dagar från att du gick med i kursen. Visa mig att du har gått genom och arbetat med allt material i kursen och jag återbetalar hela din investering.

Digitala kurser omfattas dock inte av ångerrätten enligt Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Du kan alltså inte köpa kursen och sen ångra dig då du får tillgång till allt material direkt vid köpet.

Då pratar vi om det, du får min ärliga åsikt. Jag vill verkligen att du ska känna dig trygg och peppad över att gå med i kursen! Skicka mig ett mail eller meddelande på Instagram och berätta om det som gör dig osäker så svarar jag inom kort.

Har du fler frågor? Kontakta mig på support@digitalentreprenher.se eller skicka ett meddelande på Instagram så hjälper jag dig!

Ta en titt inne i kursen!

Digital Entreprenhers pengarna tillbaka garanti - 90 dagar efter du köpt kursen!

Jag är helt säker på att du ser resultat om du implementerar det du lär dig i kursen, därför finns min pengarna tillbaka garanti.

Skulle det vara så att du har genomfört hela kursen och ändå inte känner att du fått rätt verktyg för att kunna starta en e-handel, hör då av dig till mig inom 90 dagar från att du gick med i kursen. Visa mig att du har gått genom och arbetat med allt material och jag återbetalar hela din investering. 

Så du har ingenting att förlora, och SÅ mycket att vinna. 

Möt din mentor och största hejarklack!

Med två decenniers erfarenhet av marknadsföring, onlinehandel och företagande, tillverkning av egna produkter i Kina och tre egna webshopslanseringar  – lär jag dig det jag testat och som fungerar.

Dessutom har jag jobbat med mer än 200 fantastiska kunder och givit dem verktygen för att skapa lyckade lanseringar och lönsamma webshopar.

Med min beprövade steg för steg modell får du det du behöver för att börja generera återkommande intäkter på nätet. Utan att oroa dig för tekniken eller känna dig överväldigad. 

Oavsett om du vill öka intäkterna i ditt företag eller vill ha en lönsam sidobusiness + redo att göra jobbet – lovar jag att finnas där för dig och ge dig det du behöver för att se resultat.

Jag är bara ett klick bort – vi ses inne i Starta din e-handel.

//

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies