OBS! PRISHÖJNING 1000 KR 1 JANUARI 2023 PÅ KURSEN

E-handel_sv_brun_rgb

Är du redo att börja generera återkommande och skalbara intäkter online... och skapa mer frihet i var och när du jobbar?

Se min populära masterclass där du får de exakta stegen för att starta och lansera din egen lönsamma e-handel. Tryck på play så kör vi! 👇🏼

Gå med i Starta din e-handel – dina exakta steg för steg och ALLT du behöver för att starta och lansera en lönsam e-handel. 

Passar kursen mig? Bra fråga! Kursen är för dig som...

Känner du igen dig? Då passar Starta din e-handel perfekt för dig 👌

Sålde för nästan 15 000 kr under lanseringsveckan, helt utan förkunskaper och med heltidsjobb!

Efter kursens 8 veckor lanserade vi Campingboden.se och fick 15 beställningar enbart på lanseringsdagen! Ingen av oss kunde något om e-handel eller digital marknadsföring innan kursen men fick ovärderlig hjälp och stöttning. Vi hade inte kunnat starta upp en webshop så här snabbt utan Starta din e-handel.”

— Anna och Alex, Campingboden

19 ordrar under lanseringsveckan och nästan 7000 kr i försäljning, enbart på lanseringsdagen av bydecor.se

”Jag rekommenderar verkligen att gå kursen om man vill starta sin egen webshop. Man får hjälp och stöttning från start till lansering. Det kändes mycket lättare att öppna sin webshop än vad jag någonsin skulle kunna tro. Om man vill starta en webshop är det ingen tvekan på att man ska gå kursen. Det är en fantastisk inventering för sin framtida webshop.

— Ebba, bydecor

Din nya verklighet efter Starta din e-handel...

Hej! Det är jag som är Jennie, din kursledare.

Efter att ha jobbat som konsult med ett begränsat antal kunder, som också styrde min tid, förändrades allt när jag bestämde mig för att satsa på e-handel och digitala produkter. Min första webshop sålde snabbt för över sexsiffriga varje månad och blev Sveriges största Instagramkonto i sin nisch. När jag nyligen lanserade min tredje e-handel fick jag 30 ordrar, enbart under första dagen.

 

Pengarna på kontot bygger inte hur mycket jag jobbar och jag väljer själv vad jag vill göra med dem. Du ser mig hämta ut min nya XC90 på bilden. Men framför allt så bestämmer jag själv när och var jag jobbar, något som är viktigt för mig. Allt detta kommer du också kunna göra. Du måste bara börja. 

Masterclass - Min beprövade modell för att starta en lönsam e-handel

Här kan du titta på en inspelning av min senaste masterclass där jag berättar mer om modellen jag går igenom i kursen:

Gå med i Starta din e-handel idag!

Redo för ett skalbart system med återkommande intäkter, som inte bygger på hur många timmar du jobbar?

Starta din e-handel

(värde 23 960 kr)

delbetalning

6 månader

1099:-/mån

ex moms per månad

betala direkt

5995:-

ex moms

(Ord. pris: 7995:-)

Stanna upp en stund och fundera på hur det skulle vara att ha din egen e-handel...

Det är absolut möjligt för dig, också.

"Kursen är definitivt anledningen till att jag lyckats bygga min webshop och dröm"

”Min dröm om webshopen Hosjenny.se har gått i uppfyllelse snabbare än vad den skulle gjort om jag skulle försökt hanka mig fram utan kursen och jag fick flera beställningar under lanseringen. Rekommenderar denna kurs starkt för alla som bär på en dröm och vill förverkliga den snabbt och säkert.”

— Jenny, Hos Jenny

"Tipsen jag fick gav 6 ordrar i samband med lanseringen av nolistugan.com, hur häftigt!?"

Kursen är fantastisk. Jag började först på egen hand för att försöka klura ut hur jag skulle starta en webbshop. Det tog tid och gick sådär, och många timmar gick åt att bara leta information. Följer man kursens alla moduler så har man allt man behöver för att komma igång. Det är en investering som spar tid och många grubblerier.

— Therese, Nolistugan

"10 ordrar på lanseringsdagen och tjänade in hela kursavgiften de två första veckorna! "

Utan några som helst förkunskaper gav kursen mig bred kunskap om hur man skapar och driver en e-handel. Och som den oroliga själ jag är byggde kursen en trygg grund att stå på för att våga ta steget och starta magiskatryck.se. Du behöver bara följa stegen och göra jobbet. Det går inte att misslyckas.”

—Emma, Magiska Tryck

"Under kursen har jag startat min andra webbutik och fick under lanseringsveckan 6 beställningar"

”Kursen ger dig en stabil grund att stå på och du slipper göra alla misstag. Jag önskar att kursen hade funnits när jag startade min första webbutik. Jag startade min andra webbutik Nosochtass.se och fick under lanseringsveckan 6 beställningar. Personligen har jag också ”vuxit” som företagare och fått nya ”kollegor” inom e-handelsbranschen.”

— Pernilla, Nos och tass & Ljustorpet

10 steg för att starta lönsam e-handel

Sluta googla och gissa - använd något som du vet fungerar!

Modul 1

Din vinnande affärsidé

Låt mig presentera guiden för att hitta din vinnande produkt! Allt du behöver för att hitta det du ska sälja i din e-handel. 

Modul 2

Lönsam prissättning

Konkreta och handfasat mallar och formler som gör prissättningen av dina produkter enkel! Skapa ett erbjudande som du kan skala upp.

Modul 3

Din ideala kund och validera

Bli glasklar över din målgrupp och få ett kvitto på att de är villiga att betala för det du ska sälja. Ett av de viktigaste stegen för att lyckas!

Modul 4

Namn och profil

Med rätt namn får du inte bara enklare att skapa uppmärksamhet och nyfikenhet, du får också sökmotorerna att ranka dig högre.

Modul 5

Förlansering

Det här är helt ärligt skillnanden på en lyckad och mindre lyckad lansering! Du bygger strategiskt en trogen skara följare som längtar till din lansering och är redo att köpa när du lanserar.

Modul 6

Frakt och packmaterial

Du får klarhet i den bästa fraktlösningen för din e-handel och hur du ska packa dina beställningar. Du får även länkar till vart du köper packmaterialet och skapar en effektiv packplats!

Modul 7

Konverterande e-handel

Vi tittar på hur du skapar en bra kundupplevelse och de saker du måste ha för att få en e-handel som dina kunder vill handla på, om och om igen.

Modul 8

Lagar och villkor

Du får kunskap om de lagar du som e-handlare behöver följa och vad det betyder för dig och din e-handel. Känns dig lugn med saker som returer, ångerrätt och reklamationer.

Modul 9

Sätt upp din e-handel

Med enkla steg för steg guider sätter du upp din e-handel och betallösning som värsta teknikproffset! Du missar inget och får en snygg, trygg och säker e-handel.

Modul 10

Lansering!

Redo för lansering och dina första ordrar! Du checkar av samtliga steg för en lyckad lansering och sedan är du redo att öppna webshopen, få din första order och fira tillsammans med mig!

Kursen Starta dine-handel innehåller:

Så här ser kursens 10 moduler ut...

Varannan vecka finns också live gruppcoaching!

Modul 1

Hitta din vinnande produkt

Modul 2

Lönsam prissättning

Modul 3

Din ideala kund och validera

Modul 4

Namn och varumärke

Modul 5

Förlansering

Modul 6

Frakt och packmaterial

Modul 7

Konverterande e-handel

Modul 8

Lagar och villkor

Modul 9

Sätt upp din e-handel

Modul 10

Lansering!

"Inga förkunskaper behövs man lär sig verkligen allt som man behöver veta för att driva en webshop på ett professionellt sätt"

…utan Jennies kurs hade det aldrig blivit studioinredes.se. Lanseringen blev mer än jag hade förväntat mig, jag fick många bra tips i Starta din e-handel så jag visste hur jag skulle planera och lägga upp det hela. Jag har fått lära känna så många härliga människor som är i samma sits som mig. Vi bollar idéer, peppar och stöttar varandra i FB-gruppen. Det känns mindre ensamt, så skönt med kollegor.”

— Djana, Studio Inredes

Dessutom ingår just nu

0

bonusar

som tar dig ännu snabbare till mållinjen!

Bonus 1

VIP Facebookgrupp och live gruppcoachning

I vår egen VIP Facebookgrupp träffar du dina grymma kurskompisar och får alltid svar på dina frågor. Dessutom kommer jag löpande ha live gruppcoachingar varannan vecka. Den spelas även in så du kan se den i efterhand. Du är uppbackad!

 

 

 

Värde: 14 995 kr

Bonus 2

Gratis e-handelsplattform 90 dagar + betallösning 8 veckor

Bästa och billigaste e-handelsstarten med 90 dagars gratis e-handelsplattform från välkända Abicart! Som kursdeltagare får du även använda betallösningen Payson Checkout kostnadsfritt i 8 veckor efter du startat din webshop. 

 

 

 

 

Värde: 2995 kr + betallösning

Bonus 3

Snygg design för din
e-handel och marknadsföring

Ge ett professionellt intryck med enhetlig design i alla dina kanaler. Men denna omfattande e-bok får du hjälp och tips! Du får också en konkret guide till ett gratis och enkelt designverktyg som hjälper dig att skapa allt du behöver.

Värde: 495 kr

Bonus 4

Mall för pressmeddelande vid lansering av din e-handel

Att nå ut i media är inte speciellt svårt, om man vet vad man ska skriva. Med den här mallen har du verktygen för att göra ett proffsigt pressmeddelande när du lanserar din e-handel som skapar mer uppmärksamhet!

Värde: 295 kr

Bonus 5

Snygg och enkel mall för din grafiska profil redo att användas

Nu kan du äntligen samla din grafiska profil i en enkel och snygg mall! Mallen finns i designverktyget Canva och enkel för dig att ändra i och följde de enkla instruktionerna. Ihop med andra bonusar och kursen har du det du behöver för en grym profil till din e-handel och företag.

Värde: 295 kr

Bonus 6

Grunderna i dropshipping + vart du hittar produkter att sälja

Dropshipping är en populär och växande affärsmodell inom e-handeln och det är inte svårt att förstå varför! I den här konkreta e-boken får grunderna i dropshipping, får veta hur det fungerar och länkar till de populära dropshipping-plattformarna som du kan kolla in!  

Värde: 349 kr

Bonus 7

Två bonusföreläsningar: välja företagsform + kreativt mindset

I kursplattformen hittar du också två värdefulla och peppande föreläsningar. Välja företagsform och registrera ditt företag med Melisa, En.visare samt hur du skapar ett kreativt och vinnande mindset med Camilla, Millandante Inspiration.

Värde: 3990 kr

Bonusarna har
ett totalt värde på

10000 kr

REDO att börja generera återkommande och skalbara intäkter online?

E-handel_sv_brun_rgb
Kursen
Starta din E-handel

(värde: 7995 kr)

Dessutom ingår dessa 7 (ja, sju!) bonusar :

VIP Facebookgrupp + live coaching löpande vannan vecka med Jennie

(värde: 14 995 kr)

Gratis e-handelsplattform under 90 dagar och betallösning under 8 veckor

(värde: 2995 kr)

Hur du gör en snygg design för din e-handel och marknadsföring fullmatad e-bok

(värde: 495 kr)

Proffsig mall för pressmeddelande när du lanserar din e-handel

(värde 295 kr)

Snygg mall för din grafiska profil redo för dig att användas

(värde: 295 kr)

Grunderna i dropshipping
med populära plattformar

(värde: 349 kr)

Två bonus-föreläsningar: välja företagsform + kreativt mindset med Melisa Milak och Camilla Ström

(värde 3990 kr)

Det totala värdet av kursen och alla bonusar är

20000 kr

men du kan under en begränsad tid få ta del av allt för en investering av 5995 kr exkl. moms!

"Fick min första order dagarna innan lansering och ytterligare ett par till på lanseringsdagen"

”Jag startade, som flera andra i kursen, min webshop Blacknursepysselochpresenter.se på 8 veckor. Min första order fick jag redan innan lanseringen! Kursen var toppen och innehåller precis allt du behöver för att starta din egen e-handel. Har du som mig en dröm om att ha en egen webshop, då är detta den perfekta kursen.”

— Maria, Blacknurse pyssel och presenter

"Har börjat tänka på ett helt annat sätt och det ger mig mer intäkter"

Nu kan jag erbjuda min produkter och tjänster digitalt på vackrarehud.se. Jag har börjat tänka på ett helt annat sätt och det ger mig bättre intäkter. Jag kan varmt rekommendera Jennie och kursen. Hon är pedagogisk och förklarar på ett enkelt sätt som man förstår. Gå kursen, du kommer inte ångra dig.”

— Linnea, Vackrare Hudhälsa av Linnea

Har dufrågor? Här är svaren!

Så fort du registrerar dig har du tillgång till kursen för alltid. Du kan alltså verkligen ta kursen helt i din egen takt. Du har även alltid tillgång till våra privata Facebookgrupp och kan vara med på våra löpande live gruppcoachingar varannan vecka. Dessa spelas in så du kan titta i efterhand om du inte kan vara med.

Jag vet att du har mycket begränsat med tid. Därför har jag bara lagt in det du verkligen behöver i den här kursen. Du gör rätt från början och sparar tid genom mallar osv. 

 

Avsätt ca 1-2 timmar per vecka för att ta del av materialet i modulen och ytterligare minst 2 timmar för att arbeta med uppgifterna, dvs bygga din webshop.

 

Med det sagt, du går kursen helt och hållet i din egen takt och du har tillgång till kursen for life. 

Det behöver du inte ha, vi hjälps åt direkt i första modulen med att hitta din vinnande affärsidé! Det är bättre att du går med i kursen och att vi tillsammans bollar dina tankar, än att du ska fortsätta fundera själv.

Inga. Du behöver inte vara en programmerare för att starta en e-handel, jag lovar!

I kursen finns steg för steg guider hur du bygger din webshop, gör inställningar och kopplar på betalningslösning osv. Du får även rekommendationer kring e-handelsplattform och det du behöver. 

 

För att kunna genomföra kursen behöver du ha är en dator och internettillgång. Du behöver också ha tillgång till ett Facebookkonto för att kunna interagera i den privata facebookgruppen. För att ta del av kursen behöver du inget Facebookkonto. 

Nej, det är det inte. Du kan starta en webshop för under 1000 kr. Det spelar det såklart stor roll vad det är du kommer att sälja och hur mycket av arbetet du gör själv.

 

I kursen får du en budgetmall där du fyller i dina kostnader för t ex produkter, packmaterial, marknadsföring, e-handelsplattform osv. Du får även 90 dagar gratis e-handelsplattform. Vill du fortsatt använda den efter de 90 dagarna, kostar den bara från några hundralappar per månad. Betallösningen jag rekommenderar har inga fasta kostnader utan tar enbart en % på köpet, när det genomförs och dessutom får du använda den gratis i 8 veckor.

 

Det kan bli en större startkostnad om du köper in ett större varulager direkt från start eller behöver dyr utrustning för att ta fram dina produkter. Detta tycker jag dock inte du behöver eller ska göra i uppstarten. 

För dig med eget företag som vill växa med digitala affärsmodeller. Du kan ha en konsultverksamhet eller en fysisk butik (eller annan lokal verksamhet) och vill nå fler kunder inom Sverige eller resten av världen samt underlätta för de kunder du har idag att handla av dig. 

 

Men du behöver inte vara företagare. Kursen passar också för dig som vill starta en webshop vid sidan av ditt vanliga jobb och antingen ha en lönsam sidobusiness eller skapa något du kan leva på i framtiden. 

 

Även du som redan har en e-handel och vill arbeta med att förbättra ditt erbjudande och lönsamhet kan få ut väldigt mycket av kursen. Du kan få hjälp med att öka din lönsamhet, komplettera med nya produkter eller tjänster, få en tydlighet kring lagar och regler samt förbättra din marknadsföring. 

 

Det spelar ingen roll om du vill sälja till privatpersoner eller företag, eller både och. Det spelar heller ingen roll om du vill sälja digitala produkter som e-böcker, checklistor, pdf:er osv eller fysiska produkter. 

 

Under kursen fokuserar vi på den svenska marknaden.

Många som redan startat sin e-handel går med i kursen. De vill förbättra sin webshop och ofta beror t ex låg lönsamhet på prissättning, val av produkter, låg kännedom om målgrupp, fraktalternativ eller vad som gör en e-handel bra att handla från, dvs får besökaren att bli en betalande kund.

 

Ihop med detta kan det vara så att anledningen till att man inte fått någon eller väldigt liten försäljning hittills är att man inte gjort en nog bra lansering och förlansering när man öppnade webshopen (lade mest fokus på produkt och bygga webshopen) och har ett jobb där att göra med att bygga en publik att lansera till, på rätt sätt. 

 

Allt det här som beskrivs ovan får du hjälp med i kursen Starta din e-handel. Så ja, om du vill ha hjälp med något av detta är du en bra match för kursen.

På Skatteverket kan du läsa följande:

”Om du köpt varor eller tjänster innan du startade företaget så kan du i vissa fall få dra av momsen. Kravet är att du ska ha köpt varorna eller tjänsterna med avsikten att använda dem enbart i din ekonomiska verksamhet (inte för privat bruk). I din företagsregistrering anger du då datum för ditt första inköp som startdatum för moms.

 

Du kan göra avdrag för vissa kostnader som du haft samma år och året före företagsstarten. Avdraget gäller sådana kostnader som skulle ha varit avdragsgilla om de hade uppkommit sedan verksamheten påbörjats.”

Källa: Skatteverket

 

Det vill säga, när du sparar kvittot du får vid anmälan kan du när du registrerar ditt företag momsregistrera dig från och med datumet du köpte kursen och därmed dra av momsen och kostnaden för kursen. Tänk på att du då också måste lämna in en momsdeklaration för perioden bakåt i tid (logga in på Skatteverket.se och dubbelkolla efter din registrering så att perioden bakåt finns öppen, annars hör av dig till Skatteverket och be dem låsa upp). Du kan, som texten ovan också beskriver, bara kan dra av kostnader som du gjort för innestående år + förra kalenderåret när du registrerar ditt företag och behöver tydligt kunna motivera varför du haft kostnaden.

 

Tänk också på att kostnaden för kursen bokför du som din första verifikation i bokföringen.

 

Tänk dock på att alltid sätta dig in i aktuella regler för avdrag hos Skatteverket eller ta hjälp av en redovisningskonsult.

Du får tillgång till allt i hela kursen på en gång! Alla 10 moduler, bonusar, nätverket med övriga kursdeltagare och live gruppcoachingar.

 

För att du inte ska känna dig överväldigad med all information på en gång så har jag skapat en struktur och prioriterat åt dig. Sen i vilken takt du gör kursen är helt upp till dig.

Jag vill inte att du köper kursen om du inte är inställd på att göra arbetet och satsa på kursen. Men jag vill också såklart att du ska vara nöjd med din investering. 

 

Skulle det vara så att du har genomfört hela utbildningen och ändå inte känner att du fått rätt verktyg, är stärkt och motiverad, hör då av dig till mig inom 30 dagar efter kursens sista dag. Visa mig att du har gått genom och arbetat med allt material och jag återbetalar din investering.

 

Digitala kurser omfattas dock inte av ångerrätten enligt Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Du kan alltså inte köpa kursen och sen ångra dig då du får tillgång till allt material direkt vid köpet.

Har du fler frågor? Kontakta mig på support@digitalentreprenher.se eller skicka ett meddelande på Instagram så hjälper jag dig!

Digital Entreprenhers pengarna tillbaka garanti
- 90 dagar efter du köpt kursen!

Jag är helt säker på att du ser resultat om du implementerar det du lär dig i kursen, därför finns min pengarna tillbaka garanti.

 

Skulle det vara så att du har genomfört hela kursen och ändå inte känner att du fått rätt verktyg för att kunna starta en e-handel, hör då av dig till mig inom 90 dagar från att du gick med i kursen. Visa mig att du har gått genom och arbetat med allt material och jag återbetalar hela din investering. 

 

Så du har ingenting att förlora, och SÅ mycket att vinna. 

Möt din mentor och affärsutvecklare!

Med två decenniers erfarenhet av marknadsföring, onlinehandel och företagande, tillverkning av egna produkter i Kina och tre egna webshopslanseringar  – lär jag dig det jag testat och som fungerar.

 

Dessutom har jag jobbat med över 100 fantastiska kunder och givit dem verktygen för att skapa lyckade lanseringar och lönsamma webshopar.

 

Med min beprövade steg för steg modell får du den kunskap du behöver för att börja generera återkommande intäkter på nätet. Utan att oroa dig för tekniken eller känna dig överväldigad. 

 

Oavsett om du vill öka intäkterna i ditt företag eller vill ha en lönsam sidobusiness + redo att göra jobbet – lovar jag att finnas där för dig och ge dig det du behöver för att se resultat.

 

Jag är bara ett klick bort – vi ses inne i Starta din e-handel.

//

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies