UTLOTTNING - ANMÄL DIG HÄR

E-handel_sv_brun_rgb

Den ultimata guiden och dina exakta steg för steg som tar din mindre e-handel till nästa nivå med nya kunder, ökad försäljning och verktygen för att kunna leva på din e-handel.

Lämna din mailadress så får du mer information om kursen och den gratis masterclass som kommer under november👇

Redo för att skala upp din e-handel?

Skriv upp dig på väntelistan för mer information så hörs vi snart igen /Jennie 🙌

Sålde för nästan 15 000 kr under lanseringsveckan, helt utan förkunskaper och med heltidsjobb!

Efter kursens 8 veckor lanserade vi Campingboden.se och fick 15 beställningar enbart på lanseringsdagen! Ingen av oss kunde något om e-handel eller digital marknadsföring innan kursen men fick ovärderlig hjälp och stöttning. Vi hade inte kunnat starta upp en webshop så här snabbt utan Starta din e-handel.”

— Anna och Alex, Campingboden

Anna-och-Alex-kursdeltagare_cirkel
bydecor

19 ordrar under lanseringsveckan och nästan 7000 kr i försäljning, enbart på lanseringsdagen av bydecor.se

”Jag rekommenderar verkligen att gå kursen om man vill starta sin egen webshop. Man får hjälp och stöttning från start till lansering. Det kändes mycket lättare att öppna sin webshop än vad jag någonsin skulle kunna tro. Om man vill starta en webshop är det ingen tvekan på att man ska gå kursen. Det är en fantastisk inventering för sin framtida webshop.

— Ebba, bydecor

Din nya verklighet efter kursen Starta din e-handel...

Hej! Det är jag som är Jennie, din kursledare.

Efter att ha jobbat som konsult med ett begränsat antal kunder, som också styrde min tid, förändrades allt när jag bestämde mig för att satsa på e-handel och digitala produkter. Min första webshop sålde snabbt för över sexsiffriga varje månad och blev Sveriges största Instagramkonto i sin nisch. När jag nyligen lanserade min tredje e-handel fick jag 30 ordrar, enbart under första dagen.

 

Pengarna på kontot bygger inte hur mycket jag jobbar och jag väljer själv vad jag vill göra med dem. Du ser mig hämta ut min nya XC90 på bilden. Men framför allt så bestämmer jag själv när och var jag jobbar, något som är viktigt för mig. Allt detta kommer du också kunna göra. Du måste bara börja. 

Skriv upp digpå väntelistan idag!

Skriv upp dig på väntelistan idag!

Redo för ett skalbart system med återkommande intäkter, som inte bygger på hur många timmar du jobbar?

Jennies referense 300x300 (1)

"Kursen är definitivt anledningen till att jag lyckats bygga en webshop"

”Min dröm om webshopen Hosjenny.se har gått i uppfyllelse snabbare än vad den skulle gjort om jag skulle försökt hanka mig fram utan kursen och jag fick flera beställningar under lanseringen. Rekommenderar denna kurs starkt för alla som bär på en dröm och vill förverkliga den snabbt och säkert.”

— Jenny, Hos Jenny

7

"Tipsen jag fick gav 6 ordrar i samband med lanseringen av nolistugan.com, hur häftigt!?"

Kursen är fantastisk. Jag började först på egen hand för att försöka klura ut hur jag skulle starta en webbshop. Det tog tid och gick sådär, och många timmar gick åt att bara leta information. Följer man kursens alla moduler så har man allt man behöver för att komma igång. Det är en investering som spar tid och många grubblerier.

— Therese, Nolistugan

Linnea-kursdeltagare

"Har börjat tänka på ett helt annat sätt och det ger mig mer intäkter"

Nu kan jag erbjuda min produkter och tjänster digitalt på vackrarehud.se. Jag har börjat tänka på ett helt annat sätt och det ger mig bättre intäkter. Jag kan varmt rekommendera Jennie och kursen. Hon är pedagogisk och förklarar på ett enkelt sätt som man förstår. Gå kursen, du kommer inte ångra dig.”

— Linnea, Vackrare Hudhälsa av Linnea

Jennies referense 300x300

"Under kursen har jag startat min andra webbutik och fick under lanseringsveckan 6 beställningar"

”Kursen ger dig en stabil grund att stå på och du slipper göra alla misstag. Jag önskar att kursen hade funnits när jag startade min första webbutik. Jag startade min andra webbutik Nosochtass.se och fick under lanseringsveckan 6 beställningar. Personligen har jag också ”vuxit” som företagare och fått nya ”kollegor” inom e-handelsbranschen.”

— Pernilla, Nos och tass & Ljustorpet

Möt din mentor och affärsutvecklare!

Med två decenniers erfarenhet av marknadsföring, onlinehandel och företagande, tillverkning av egna produkter i Kina och tre egna webshopslanseringar  – lär jag dig det jag testat och som fungerar.

 

Dessutom har jag jobbat med nära 100 fantastiska kunder och givit dem verktygen för att skapa lyckade lanseringar och lönsamma webshopar.

 

Med min beprövade steg för steg modell får du den kunskap du behöver för att börja generera återkommande intäkter på nätet. Utan att oroa dig för tekniken eller känna dig överväldigad. 

 

Oavsett om du vill öka intäkterna i ditt företag eller vill ha en lönsam sidobusiness + redo att göra jobbet – lovar jag att finnas där för dig och ge dig det du behöver för att se resultat.

//

VÄNTELISTA - Marknadsföring och försäljning för en lönsam e-handel

Fyll i dina uppgifter här nedanför och klicka på ”Skriv upp mig på väntelistan” så får du mer information om kursen och den gratis masterclass som kommer under november👇

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies