Vill du börja generera återkommande intäkter online men vet inte VAD du ska sälja?

Just nu har du möjlighet att få hjälp med att ta fram din bästa e-handelsidé i en helt ny masterclass. Att steg för steg bli guidad i att hitta din digitala affärsidé. Dessutom kan checklistan med hur du hittar produkter, tillverkare och leverantörer bli din.

Detta erbjudande är inte aktuellt längre, men ladda gärna ner mina gratis resurser här:

Live masterclass - Vad du ska sälja för att börja generera intäkter online

Pris 499 kr exkl moms

Konkret checklista - Produkter, leverantörer och tillverkare + tips vid inköp!

Pris 299 kr exkl moms

Möt din mentor och föreläsare!

Hej, det är jag som är Jennie! Med två decenniers erfarenhet av marknadsföring, onlinehandel och företagande, tillverkning av egna produkter i Kina, lansering av min 3:e webshop på gång och dessutom jobbat med nära 100 e-handelskunder – lär jag dig det jag testat och som fungerar.

 

Oavsett om du vill öka intäkterna i ditt företag eller vill ha en lönsam sidobusiness är e-handel det bästa och snabbaste sättet att börja generera återkommande och skalbara inkomster på nätet. 

Om du vill komma igång men inte vet vart du börjar, är osäker på om din idé är nog bra eller om du inte har någon aning om vad du ska sälja – är denna masterclass för dig. Och med checklistan får du allt du behöver för att ta fram dina produkter och vara redo för att börja sälja. 

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies