VÄNTELISTA FÖR

E-handel_sv_brun_rgb

Är du redo att börja generera återkommande och skalbara intäkter online... och skapa mer frihet i var och när du jobbar?

Starta din e-handel – dina exakta steg för steg och ALLT du behöver för att starta och lansera en lönsam e-handel.

Passar kursen mig? Bra fråga! Kursen är för dig som...

Känner du igen dig? Då passar Starta din e-handel perfekt för dig 👌

Sålde för nästan 15 000 kr under lanseringsveckan, helt utan förkunskaper och med heltidsjobb!

Efter kursens 8 veckor lanserade vi Campingboden.se och fick 15 beställningar enbart på lanseringsdagen! Ingen av oss kunde något om e-handel eller digital marknadsföring innan kursen men fick ovärderlig hjälp och stöttning. Vi hade inte kunnat starta upp en webshop så här snabbt utan Starta din e-handel.”

— Anna och Alex, Campingboden

Anna-och-Alex-kursdeltagare_cirkel
bydecor

19 ordrar under lanseringsveckan och nästan 7000 kr i försäljning, enbart på lanseringsdagen av bydecor.se

”Jag rekommenderar verkligen att gå kursen om man vill starta sin egen webshop. Man får hjälp och stöttning från start till lansering. Det kändes mycket lättare att öppna sin webshop än vad jag någonsin skulle kunna tro. Om man vill starta en webshop är det ingen tvekan på att man ska gå kursen. Det är en fantastisk inventering för sin framtida webshop.

— Ebba, bydecor

Din nya verklighet efter kursen Starta din e-handel...

Hej! Det är jag som är Jennie, din kursledare.

Efter att ha jobbat som konsult med ett begränsat antal kunder, som också styrde min tid, förändrades allt när jag bestämde mig för att satsa på e-handel och digitala produkter. Min första webshop sålde snabbt för över sexsiffriga varje månad och blev Sveriges största Instagramkonto i sin nisch. När jag nyligen lanserade min tredje e-handel fick jag 30 ordrar, enbart under första dagen.

 

Pengarna på kontot bygger inte hur mycket jag jobbar och jag väljer själv vad jag vill göra med dem. Du ser mig hämta ut min nya XC90 på bilden. Men framför allt så bestämmer jag själv när och var jag jobbar, något som är viktigt för mig. Allt detta kommer du också kunna göra. Du måste bara börja. 

Skriv upp digpå väntelistan idag!

Skriv upp dig på väntelistan idag!

Redo för ett skalbart system med återkommande intäkter, som inte bygger på hur många timmar du jobbar?

Jennies referense 300x300 (1)

"Kursen är definitivt anledningen till att jag lyckats bygga en webshop"

”Min dröm om webshopen Hosjenny.se har gått i uppfyllelse snabbare än vad den skulle gjort om jag skulle försökt hanka mig fram utan kursen och jag fick flera beställningar under lanseringen. Rekommenderar denna kurs starkt för alla som bär på en dröm och vill förverkliga den snabbt och säkert.”

— Jenny, Hos Jenny

7

"Tipsen jag fick gav 6 ordrar i samband med lanseringen av nolistugan.com, hur häftigt!?"

Kursen är fantastisk. Jag började först på egen hand för att försöka klura ut hur jag skulle starta en webbshop. Det tog tid och gick sådär, och många timmar gick åt att bara leta information. Följer man kursens alla moduler så har man allt man behöver för att komma igång. Det är en investering som spar tid och många grubblerier.

— Therese, Nolistugan

Linnea-kursdeltagare

"Har börjat tänka på ett helt annat sätt och det ger mig mer intäkter"

Nu kan jag erbjuda min produkter och tjänster digitalt på vackrarehud.se. Jag har börjat tänka på ett helt annat sätt och det ger mig bättre intäkter. Jag kan varmt rekommendera Jennie och kursen. Hon är pedagogisk och förklarar på ett enkelt sätt som man förstår. Gå kursen, du kommer inte ångra dig.”

— Linnea, Vackrare Hudhälsa av Linnea

Jennies referense 300x300

"Under kursen har jag startat min andra webbutik och fick under lanseringsveckan 6 beställningar"

”Kursen ger dig en stabil grund att stå på och du slipper göra alla misstag. Jag önskar att kursen hade funnits när jag startade min första webbutik. Jag startade min andra webbutik Nosochtass.se och fick under lanseringsveckan 6 beställningar. Personligen har jag också ”vuxit” som företagare och fått nya ”kollegor” inom e-handelsbranschen.”

— Pernilla, Nos och tass & Ljustorpet

10 steg för att starta lönsam e-handel

Sluta googla och gissa - använd något som du vet fungerar!

Modul 1

Din vinnande affärsidé

Låt mig presentera guiden för att hitta din vinnande produkt! Allt du behöver för att hitta det du ska sälja i din e-handel. 

Modul 2

Lönsam prissättning

Konkreta och handfasat mallar och formler som gör prissättningen av dina produkter enkel! Skapa ett erbjudande som du kan skala upp.

Modul 3

Din ideala kund och validera

Bli glasklar över din målgrupp och få ett kvitto på att de är villiga att betala för det du ska sälja. Ett av de viktigaste stegen för att lyckas!

Modul 4

Namn och profil

Med rätt namn får du inte bara enklare att skapa uppmärksamhet och nyfikenhet, du får också sökmotorerna att ranka dig högre.

Modul 5

Förlansering

Det här är helt ärligt skillnanden på en lyckad och mindre lyckad lansering! Du bygger strategiskt en trogen skara följare som längtar till din lansering och är redo att köpa när du lanserar.

Modul 6

Frakt och packmaterial

Du får klarhet i den bästa fraktlösningen för din e-handel och hur du ska packa dina beställningar. Du får även länkar till vart du köper packmaterialet och skapar en effektiv packplats!

Modul 7

Konverterande e-handel

Vi tittar på hur du skapar en bra kundupplevelse och de saker du måste ha för att få en e-handel som dina kunder vill handla på, om och om igen.

Modul 8

Lagar och villkor

Du får kunskap om de lagar du som e-handlare behöver följa och vad det betyder för dig och din e-handel. Känns dig lugn med saker som returer, ångerrätt och reklamationer.

Modul 9

Sätt upp din e-handel

Med enkla steg för steg guider sätter du upp din e-handel och betallösning som värsta teknikproffset! Du missar inget och får en snygg, trygg och säker e-handel.

Modul 10

Lansering!

Redo för lansering och dina första ordrar! Du checkar av samtliga steg för en lyckad lansering och sedan är du redo att öppna webshopen, få din första order och fira tillsammans med mig!

Kursen Starta dine-handel innehåller:

Kursen Starta din e-handel innehåller:

6

"Inga förkunskaper behövs man lär sig verkligen allt som man behöver veta för att driva en webshop på ett professionellt sätt"

…utan Jennies kurs hade det aldrig blivit studioinredes.se. Lanseringen blev mer än jag hade förväntat mig, jag fick många bra tips i Starta din e-handel så jag visste hur jag skulle planera och lägga upp det hela. Jag har fått lära känna så många härliga människor som är i samma sits som mig. Vi bollar idéer, peppar och stöttar varandra i fb-gruppen. Det känns mindre ensamt, så skönt med kollegor.”

— Djana, Studio Inredes

"Fick min första order dagarna innan lansering och ytterligare ett par till på lanseringsdagen"

”Jag startade, som flera andra i kursen, min webshop Blacknursepysselochpresenter.se på 8 veckor. Min första order fick jag redan innan lanseringen! Kursen var toppen och innehåller precis allt du behöver för att starta din egen e-handel. Har du som mig en dröm om att ha en egen webshop, då är detta den perfekta kursen.”

— Maria, Blacknurse pyssel och presenter

Maria L

Möt din mentor och affärsutvecklare!

Med två decenniers erfarenhet av marknadsföring, onlinehandel och företagande, tillverkning av egna produkter i Kina och tre egna webshopslanseringar  – lär jag dig det jag testat och som fungerar.

 

Dessutom har jag jobbat med nära 100 fantastiska kunder och givit dem verktygen för att skapa lyckade lanseringar och lönsamma webshopar.

 

Med min beprövade steg för steg modell får du den kunskap du behöver för att börja generera återkommande intäkter på nätet. Utan att oroa dig för tekniken eller känna dig överväldigad. 

 

Oavsett om du vill öka intäkterna i ditt företag eller vill ha en lönsam sidobusiness + redo att göra jobbet – lovar jag att finnas där för dig och ge dig det du behöver för att se resultat.

//

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies