VÄNTELISTA

Marknadsforing_e-handlare_RGB

Den enda kurs och community du behöver för att ta din e-handel till nästa nivå med nya kunder, ökad försäljning och verktygen för att kunna leva på din webshop.

Lämna din mailadress så får du mer information om kursen när anmälan öppnar igen👇

Redo för att skala upp din e-handel?

Skriv upp dig på väntelistan för mer information så hörs vi snart igen /Jennie 🙌

"I år har jag redan haft 100 ordrar i januari och förra året hade jag runt 30 st samma månad, riktigt kul"

Kursen både rolig och lärorik och har hjälpt mig en hel del i jämförelse med 2022. Jag rekommenderar verkligen kursen till andra, den har hjälpt mig med att öka ordrarna och Facebookgruppen är också riktigt bra. Målet är ju att endast kunna arbeta med min e-handel och det går absolut åt rätt håll och jag är riktigt taggad på resultaten efter detta året.

— Thelma, Trycklagret

Skapa runda bilder (3)
Skapa runda bilder

"Skulle vilja säga att det är den perfekta handboken för marknadsföring. Inte bara för den som driver e-handel utan den passar alla företagare som inte har en marknadsavdelning som sköter jobbet"

Jag rekommenderar starkt kursen hos duktiga och erfarna Jennie. Den är guld värd, allt jag önskade mig och lite till. Kursens breda innehåll och verktyg pushar dig och din verksamhet framåt för en lönsammare business med bättre intäkter på ett pedagogiskt och inspirerande sätt. Jennie har till och med fått in hur vi ska tänka runt ekonomin för att få ökad lönsamhet i företaget. Jag är mycket tacksam för det och det kom som en glad överraskning. 

— Linnea, Vackrare Hudhälsa av Linnea

Din nya verklighet efter kursen Starta din e-handel...

Hej! Det är jag som är Jennie, din kursledare.

Efter att ha jobbat som konsult med ett begränsat antal kunder, som också styrde min tid, förändrades allt när jag bestämde mig för att satsa på e-handel och digitala produkter. Min första webshop sålde snabbt för över sexsiffriga varje månad och blev Sveriges största Instagramkonto i sin nisch. När jag nyligen lanserade min tredje e-handel fick jag 30 ordrar, enbart under första dagen.

 

Pengarna på kontot bygger inte hur mycket jag jobbar och jag väljer själv vad jag vill göra med dem. Du ser mig hämta ut min nya XC90 på bilden. Men framför allt så bestämmer jag själv när och var jag jobbar, något som är viktigt för mig. Allt detta kommer du också kunna göra. Du måste bara börja. 

Skriv upp digpå väntelistan idag!

Skriv upp dig på väntelistan idag!

Redo för ett skalbart system med återkommande intäkter, som inte bygger på hur många timmar du jobbar?

Jennies referense 300x300 (1)

"Kursen är definitivt anledningen till att jag lyckats bygga en webshop"

”Min dröm om webshopen Hosjenny.se har gått i uppfyllelse snabbare än vad den skulle gjort om jag skulle försökt hanka mig fram utan kursen och jag fick flera beställningar under lanseringen. Rekommenderar denna kurs starkt för alla som bär på en dröm och vill förverkliga den snabbt och säkert.”

— Jenny, Hos Jenny

7

"Tipsen jag fick gav 6 ordrar i samband med lanseringen av nolistugan.com, hur häftigt!?"

Kursen är fantastisk. Jag började först på egen hand för att försöka klura ut hur jag skulle starta en webbshop. Det tog tid och gick sådär, och många timmar gick åt att bara leta information. Följer man kursens alla moduler så har man allt man behöver för att komma igång. Det är en investering som spar tid och många grubblerier.

— Therese, Nolistugan

Linnea-kursdeltagare

"Har börjat tänka på ett helt annat sätt och det ger mig mer intäkter"

Nu kan jag erbjuda min produkter och tjänster digitalt på vackrarehud.se. Jag har börjat tänka på ett helt annat sätt och det ger mig bättre intäkter. Jag kan varmt rekommendera Jennie och kursen. Hon är pedagogisk och förklarar på ett enkelt sätt som man förstår. Gå kursen, du kommer inte ångra dig.”

— Linnea, Vackrare Hudhälsa av Linnea

Jennies referense 300x300

"Under kursen har jag startat min andra webbutik och fick under lanseringsveckan 6 beställningar"

”Kursen ger dig en stabil grund att stå på och du slipper göra alla misstag. Jag önskar att kursen hade funnits när jag startade min första webbutik. Jag startade min andra webbutik Nosochtass.se och fick under lanseringsveckan 6 beställningar. Personligen har jag också ”vuxit” som företagare och fått nya ”kollegor” inom e-handelsbranschen.”

— Pernilla, Nos och tass & Ljustorpet

Möt din mentor och affärsutvecklare!

Med två decenniers erfarenhet av marknadsföring, onlinehandel och företagande, tillverkning av egna produkter i Kina och tre egna webshopslanseringar  – lär jag dig det jag testat och som fungerar.

 

Dessutom har jag jobbat med nära 100 fantastiska kunder och givit dem verktygen för att skapa lyckade lanseringar och lönsamma webshopar.

 

Med min beprövade steg för steg modell får du den kunskap du behöver för att börja generera återkommande intäkter på nätet. Utan att oroa dig för tekniken eller känna dig överväldigad. 

 

Oavsett om du vill öka intäkterna i ditt företag eller vill ha en lönsam sidobusiness + redo att göra jobbet – lovar jag att finnas där för dig och ge dig det du behöver för att se resultat.

//

VÄNTELISTA - Marknadsföring för e-handlare

Fyll i dina uppgifter här nedanför och klicka på ”Skriv upp mig på väntelistan” så får du mer information när anmälan till kursen öppnar igen 👇

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies