gratis webinar

Starta en lönsam
e-handel

3 avgörande steg för att lyckas (och få kunder till din webshop)

Just nu finns inga fler planerade webinar, men läs gärna mer om min kurs Starta din e-handel.

Vill du skapa en lönsam webshop och friare livsstil? Då är valet enkelt. Boka din plats!

DU KOMMER LÄRA DIG HUR:

Du skapar ett lönsamt erbjudande

Du får svar på dina frågor om hur du väljer rätt produkter, prissätter och hur du hittar din ideala kund. Avgörande framgångsfaktorer och mina erfarenheter för att lyckas online. 

Dina kunder hittar dig

En sak är säker med e-handel. En kund kommer inte att bara ”gå förbi” din butik. Du behöver få dem att hitta dig. Här får du konkreta tips som gör skillnad, med en minimal budget. 

Du får kunder att stanna och köpa

Du har bara 3 sekunder på dig att få kunden att förstå vad du säljer och vilja stanna kvar. Du får veta hur du lägger upp din webshop och startsida för att få besökare att stanna och handla.

E-handel_sv_brun_rgb

DESSUTOM kommer jag berätta om hur du kan jobba med mig och kursen Starta din e-handel. Det kommer även att finnas ett grymt erbjudande, men enbart för dig som medverkar live på webinaret!

Detta webinar är för dig som:

Daily Morning Motivation Quote Mockup Instagram Post (1080 x 900 px)

Är du med live på webinaret får du en extra bonus av mig!

I bonusen ”100 affärsidéer” får du 100 olika idéer du skulle kunna sälja på den digitala marknaden. Den blir din när du är med live på webinaret och du kommer enkelt att kunna ladda ned den under webinaret.

Om du har letat efter ett tecken - this is it

Oavsett om du sitter och väntar på ”den rätta tiden” för att följa dina drömmar eller vill sluta byta timmar mot kronor och få en vardag du själv styr över… så kan det här vara vändpunkten.

 

Att jobba digitalt ger dig möjlighet att arbeta när det passar dig, från den plats du vill och ja, du kan absolut tjäna pengar på att göra något du älskar. Att starta en webshop är det bästa sättet att börja sälja online och det finns ingen bättre tid att komma igång än nu.

 

Möjligheterna finns där. Du behöver bara ta dem.

Hej, det är jag som är Jennie!

Jag har 20 års erfarenhet av ledande roller och drivit eget företag i åtta år. Men framför allt har jag byggt upp två webshopar från scratch och är på gång med en tredje. Jag har också tagit fram egna produkter. Det jag lär dig, det har jag verkligen testat.

Jag har under flera år också hjälp andra att starta sina webshopar. Och nu vill jag hjälpa dig. 

Om du också vill veta hur du skulle kunna komma igång med en lönsam e-handel, boka din plats på webinariet så berättar jag mer.

Vi ses där!

/Jennie

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies