E-handel är din digitala försäljningskanal och mycket mer än fysiska produkter

I årets sista poddavsnitt ska vi prata om en sak som jag stöter på hela tiden när det kommer till e-handel. Och det är missuppfattningen av vad man faktiskt kan sälja i en e-handel.

E-handel är inte enbart fysiska produkter, alltså sånt man kan ta på som kläder, skor och hudvård. E-handel är ditt digitala skyltfönster för allt du säljer i din verksamhet. Ja, din digitala försäljningskanal helt enkelt. I det här avsnittet delar jag upp det du kan sälja i din e-handel i fyra delar och visar dig möjligheterna!

Digital Entreprenher Podden görs i samarbete med Abicart, en av Sveriges största e-handelsplattformar och välkända betallösningen Payson By Svea.

Abicart vill ge alla möjlighet att starta och driva en grym webshop och på abicart.se kan du testa, bygga och till och med börja sälja i din e-handel under 30 dagar innan det kostar en enda krona.

Payson är betallösningen som hjälper dig som företagare att säkert ta betalt på nätet, oavsett om du är en nystartad eller varit igång ett tag. Det är gratis att öppna ett konto på payson.se och du är igång inom 24 timmar

Från avsnittet

  • Fysiska produkter
  • Digitala produkter
  • Tjänster
  • En mix av dem

digitalentreprenher.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies